Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele și lintea. Această rețetă face 4 porții cu 386 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, piper cayenne, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Vinete prăjite și linte, Vinete umplute cu linte și mei, și Vinete cu linte și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați un vârf mic de bicarbonat de sodiu pentru a accelera rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați vinetele, apa și ierburile și amestecați bine pentru a acoperi vinetele cu condimentele. Acoperiți bine și gătiți până când vinetele încep să se înmoaie, aproximativ 6 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția busuiocului proaspăt și a parmezanului de migdale. Acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute, până când vinetele sunt fragede și sosul s-a îngroșat. Condimentează după gust cu sare, adaugă busuioc proaspăt și servește peste paste sau orez brun sau alte cereale integrale. Se acoperă cu parmezan de migdale, dacă se dorește. Pentru a face Parmezan de migdale, procesați 1/4 cană drojdie nutrițională și 1/3 cană migdale crude întregi într-un blender sau robot de bucătărie până se sfărâmă. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Nutritivă
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crostini Cu Usturoi, Optional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă