Skillet Picadillo de vită cu sos de nucă

Skillet Picadillo de vită cu sos de nucă
Skillet carne de vită Picadillo cu sos de nuc ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 50 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, carne de vită măcinată, ardei iute poblano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Skillet Picadillo, Chorizo și carne de vită Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), și Friptură de vită cu sos de Avocado.

Instrucțiuni

1
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 min. sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă carnea;gatiti 8-10 min. sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se amestecă cartofii, ardeii iute și sosul de roșii; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
4
Între timp, amestecați ingredientele rămase în blender până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se servește lingură peste amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista