Skillet carne de vită Picadillo cu sos de nuc ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 50 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, carne de vită măcinată, ardei iute poblano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Skillet Picadillo, Chorizo și carne de vită Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), și Friptură de vită cu sos de Avocado.
Instrucțiuni
1
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 3 min. sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă carnea;gatiti 8-10 min. sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
3
Se amestecă cartofii, ardeii iute și sosul de roșii; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cană De Usturoi Tocat
4
Între timp, amestecați ingredientele rămase în blender până se omogenizează bine.