Skillet PI pe este o fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 247 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți lapte, usturoi, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați SKILLET varza de Bruxelles cu BACON & SHERRY și un LODGE SKILLET & carte de bucate GIVEAWAY, Tort de cafea Skillet - faceți acest lucru într-o tigaie de fier, ușor și gustos, și Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați pătlaginele în felii longitudinale groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
2
Se Încălzește 2 Linguri. pansament în tigaie mare antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați jumătate din pătlagină; gatiti 1-1/2 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
4
Scoateți din tigaie. Repetați cu 2 linguri. din pansamentul rămas și pătlaginele rămase; scoateți din tigaie. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ardei, ceapă, usturoi, 1/4 cană coriandru, măsline și pansamentul rămas în tigaie; gatiti la foc mediu 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent. Se amestecă carnea, sosul de roșii și condimentele. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional; acoperi. Fierbeti la foc mic 20 min. sau până când carnea este gata, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se transferă în castron; acoperiți pentru a se încălzi. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți ouăle și laptele cu biciul până se omogenizează; se toarnă jumătate în tigaie. Se acoperă cu straturi de jumătate din fiecare pătlagină, amestec de carne și brânză. Repetați toate straturile; acoperi. Gatiti la foc mic 30 min. sau până când centrul este setat. Se răcește 5 min.; se presară cu cilantro rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Kg Tortillas De Maíz
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate