Skillet ouă Pocate cu Prosciutto

Skillet ouă Pocate cu Prosciutto
Skillet ouă Pocate cu Prosciutto ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 505 calorii, 16g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prosciutto, sare grosieră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Prosciutto Consomme cu creveți și șuncă-ouă pocate, Ouă pocate cu sparanghel prăjit, Prosciutto și ulei de arpagic, și Bruschetta de mic dejun cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt blaturile de ceapă verde tăindu-le mai întâi pe lungime în fâșii lungi și subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
2
Combinați blaturile de ceapă verde tocate, uleiul de măsline extravirgin, pătrunjelul italian tocat și sarea într-un castron mic; bateți pentru a amesteca. (Poate fi pregătit cu 3 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
4
Prăjiți ușor 4 felii de pâine cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Întindeți fiecare cu 1 lingură de ulei de ceapă verde. Aranjați 1/4 de rucola pe fiecare felie de pâine. Completați fiecare cu 2 felii de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ProsciuttoProsciutto
RucolaRucola
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Transferați 1 felie de pâine pregătită pe fiecare din cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
7
Împărțiți uleiul de ceapă verde rămas în mod egal între patru căni de cremă de 1 1/4 cană sau ramekins. Folosind o perie de patiserie, întindeți ulei de ceapă verde în interiorul fiecărei căni pentru a acoperi (cea mai mare parte a amestecului va cădea înapoi în partea de jos a Cupei). Acest lucru va împiedica ouăle să se lipească, făcându-le mai ușor de desfăcut mai târziu. Deschideți 2 ouă în fiecare ceașcă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CremăCremă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Puneți cupe în tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă suficientă apă în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Puneți tigaia la foc mediu-mare și aduceți apa la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți tigaia și gătiți ușor ouăle până când albușurile sunt doar ferme la atingere și gălbenușurile sunt setate la consistența dorită, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Folosind spatula și mănușa cuptorului sau prosopul de mână ca ajutoare, ridicați cupele cu ouă din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
12
Tăiați în jurul ouălor pentru a slăbi. Întoarceți 2 ouă pe fiecare felie de pâine pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
OuăOuă
13
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista