Skillet ouă Pocate cu Prosciutto
Skillet ouă Pocate cu Prosciutto ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 505 calorii, 16g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prosciutto, sare grosieră, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Prosciutto Consomme cu creveți și șuncă-ouă pocate, Ouă pocate cu sparanghel prăjit, Prosciutto și ulei de arpagic, și Bruschetta de mic dejun cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt blaturile de ceapă verde tăindu-le mai întâi pe lungime în fâșii lungi și subțiri.
Combinați blaturile de ceapă verde tocate, uleiul de măsline extravirgin, pătrunjelul italian tocat și sarea într-un castron mic; bateți pentru a amesteca. (Poate fi pregătit cu 3 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Prăjiți ușor 4 felii de pâine cu aluat.
Întindeți fiecare cu 1 lingură de ulei de ceapă verde. Aranjați 1/4 de rucola pe fiecare felie de pâine. Completați fiecare cu 2 felii de prosciutto.
Transferați 1 felie de pâine pregătită pe fiecare din cele 4 farfurii.
Împărțiți uleiul de ceapă verde rămas în mod egal între patru căni de cremă de 1 1/4 cană sau ramekins. Folosind o perie de patiserie, întindeți ulei de ceapă verde în interiorul fiecărei căni pentru a acoperi (cea mai mare parte a amestecului va cădea înapoi în partea de jos a Cupei). Acest lucru va împiedica ouăle să se lipească, făcându-le mai ușor de desfăcut mai târziu. Deschideți 2 ouă în fiecare ceașcă pregătită.
Puneți cupe în tigaie mare.
Se toarnă suficientă apă în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor.
Puneți tigaia la foc mediu-mare și aduceți apa la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți tigaia și gătiți ușor ouăle până când albușurile sunt doar ferme la atingere și gălbenușurile sunt setate la consistența dorită, aproximativ 6 minute.
Folosind spatula și mănușa cuptorului sau prosopul de mână ca ajutoare, ridicați cupele cu ouă din apă.
Tăiați în jurul ouălor pentru a slăbi. Întoarceți 2 ouă pe fiecare felie de pâine pregătită.
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel Italian.