Skillet Kale Pizza

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Skillet Kale Pizzan. Această rețetă face 4 porții cu 495 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, aluat de pizza de panificație și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Săptămâna Pizza: Brânză De Capră Și Pizza Kale, Kale Mic Dejun Skillet, și Tigaie cu cârnați și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit; acoperiți ușor aluatul cu spray de gătit. Acoperiți cu o cârpă curată și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată; acoperiți cu folie de plastic.
Preîncălziți cuptorul la 45
Gatiti ceapa si usturoiul in 1 lingura. ulei fierbinte într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare, amestecând des, 2 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați kale și rozmarin. Gatiti, amestecand constant, 2 minute sau doar pana se ofileste. Se amestecă oțetul.
Se adaugă sare după gust.
Transferați într-un castron.
Ștergeți tigaia curată. Reduceți căldura la mediu. Înveliți tigaia cu 2 lingurițe. ulei; se presară cu făină de porumb. Aranjați aluatul în tigaie, întinzând ușor marginile pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigaiei. Gatiti la foc mediu 2 minute.
Se ia de pe foc. Se acoperă cu amestec de kale și brânzeturi.
Periați marginile cu restul de 1 linguriță. ulei.
Coaceți la 450 timp de 12 până la 15 minute sau până când crusta este aurie.
Se presară cu piper roșu.