Skillet Chicken Cordon Bleu

Skillet Chicken Cordon Bleu
Skillet Chicken Cordon Bleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 301 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă condensată de supă de pui, Piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Skillet Chicken Cordon Bleu, O Tigaie Înăuntru-Afară Cordon De Pui Bleu, și Cordon Bleu de pui cu tigaie cu sos cremos Dijon.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, gătiți pieptul de pui în unt timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
În aceeași tigaie adăugați vinul și amestecați pentru a degrada tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați supa, brânza și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SupăSupă
șuncășuncă
5
Se încălzește până la fierbere, amestecând des.
6
Întoarceți puiul în tigaie. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 5 până la 7 minute sau până când puiul este complet gătit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Serviți peste tăiței cu ou fiert fierbinte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Ou GătităFidea De Ou Gătită

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista