Skillet Cherry Cobbler
Skillet Cherry Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 280 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării sudice. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, mai multă umplutură de plăcintă cu cireșe cu fructe, cireșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Skillet Cherry Cobbler, Skillet Cherry Cobbler, și Skillet Cherry Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) sau caserola superficială de 2 litri cu spray de gătit. În castron mare, se amestecă topping ingrediente pana se omogenizeaza; retrase din circuitul agricol.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Se amestecă ingredientele rămase din amestecul de fructe. Gatiti aproximativ 2 minute, amestecand frecvent, pana cand amestecul este fierbinte. Puneți amestecul de fructe în vas.
Se toarnă topping uniform peste fructe.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește aproximativ 20 de minute înainte de servire.
Se servește cald cu topping bătut sau înghețată.