Skillet carne de vită și macaroane

Skillet carne de vită și macaroane
Skillet carne de vită și macaroane este un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Macaroane Skillet, O tigaie brânză de vită și macaroane, și Macaroane Cu Brânză-Tigaie De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea se rumeneste și ceapa este fragedă; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când macaroanele sunt fragede. amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane InelMacaroane Inel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați apă suplimentară dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista