Skillet carne de vită și macaroane

Skillet carne de vită și macaroane
Skillet carne de vită și macaroane este un fără lactate garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Macaroane Skillet, O tigaie brânză de vită și macaroane, și Macaroane Cu Brânză-Tigaie De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea se rumeneste și ceapa este fragedă; scurgere. Se amestecă ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când macaroanele sunt fragede. amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați apă suplimentară dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista