Sizzling Cambulă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sizzling Flounder. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $2.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 350 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, fileuri de cambulă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sizzling Sisig, Sizzling Balut, și Fierbinte Tex-Mex Fajitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 raft pentru cuptor la 5 inci de căldură; așezați un al doilea raft în mijlocul cuptorului.
Combinați parmezanul și boiaua. Condimentează peștele cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți untul într-un vas de copt de 13 x 9 inci în cuptor timp de 8 minute sau până când untul este topit și începe să se rumenească.
Puneți peștele în unt fierbinte, cu pielea în sus.
Coaceți la 450 pe raftul cuptorului din mijloc 10 minute. Întoarceți cu grijă peștele și ungeți cu sucuri de tigaie.
Se presară cu suc de lămâie și amestec de brânză parmezană.
Coaceți încă 5 minute sau doar până când fulgii de pește cu o furculiță.
Scoateți din cuptor; creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe.
Prăjiți peștele pe raftul cuptorului la 5 inci de la căldură 2 până la 3 minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio