Sirop De Portocale Proaspete
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Siropul proaspăt de portocale ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 162 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sirop de porumb de culoare deschisă, portocale, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Vafe portocalii cu sirop de arțar-portocaliu, Sirop De Căpșuni Proaspete, și Vafe din lapte de unt cu sirop proaspăt de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un storcător, extrageți sucul din portocale.
Turnați sucul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron; apăsați cu spatele lingurii pe părțile laterale ale strecurătorului pentru a stoarce 3 1/3 căni de suc. Aruncați pulpa și semințele rămase în strecurătoare.
Combinați sucul, zahărul și siropul într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 45 de minute, amestecând frecvent.
Scoateți din căldură și îndepărtați spuma.
Lasă să se răcească. Acoperiți și păstrați în frigider până la 10 zile.
Se servește cu turtă dulce sau pâine prăjită sau în apă spumantă.