Sirop De Lapte Aromat

Sirop De Lapte Aromat
Siropul de lapte aromat este un vegetarian băutură. Această rețetă servește 16. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 98 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de băuturi, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sirop cu aromă de Mango pentru băuturi răcoritoare, Shake De Lapte Cu Aromă De Fructe, și Piure de morcovi cu aromă de coriandru cu lapte de cocos.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul și apa. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe timp de 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se amestecă pulberea amestecului de băuturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
3
Pentru a servi: se amestecă 1 lingură de sirop în 8 uncii de lapte sau după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista