Sirop De Ghimbir-Var

Sirop De Ghimbir-Var
Siropul de ghimbir-Lime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 34 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 248 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, coajă de tei, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Salată de pepene galben cu sirop de Lime-ghimbir, Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir, și Salată de fructe compusă cu sirop de ghimbir-Lime.

Instrucțiuni

1
Procesați zahărul, ghimbirul și coaja de tei într-un robot de bucătărie 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se transferă într-o cratiță mică și se amestecă în apă. Gatiti la foc mediu 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
4
Se toarnă printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista