Sirop De Fenicul

Sirop De Fenicul
Siropul de fenicul este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 12 porții. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 66 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, zahăr granulat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare includ Sirop de cacao {sau sirop de ciocolată de casă}, Soluție De Sirop: Sirop De Arțar De Casă, și Fenicul-usturoi Carne de porc afumată cu Gremolatan de fenicul și Mostarda de struguri.

Instrucțiuni

1
Într-o mașină de tocat condimente, măcinați grosier semințele de fenicul. Într-o cratiță mică, combinați semințele de fenicul măcinat cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
SemințeSemințe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 20 de minute.
3
Turnați lichidul de fenicul într-un borcan printr-o strecurătoare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Adăugați zahăr, acoperiți și agitați ușor până când zahărul este complet dizolvat. Refrigerați siropul de fenicul până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
SiropSirop
ZahărZahăr
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista