Sirop de căpșuni
Siropul de căpșuni este o garnitură care servește 12. Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 73 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de zahăr, sirop de porumb, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru Ziua Mamei . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 12% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ sirop de căpșuni , sirop de căpșuni și sirop de căpșuni .
Instrucțiuni
Pune căpșunile într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se face piure.
Transferați într-o cratiță mică; adăugați zahărul, siropul de porumb, sucul de lămâie și untul. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1 minut. Îndepărtați spuma. Strecurați semințele dacă doriți.
Se servesc calde cu vafe sau clatite. Pune resturile la frigider; cald înainte de servire.