Întindeți restul de cremă de unt, începând cu vârful, apoi neteziți-l și vâsliți-l în jurul părților laterale și în jos până la scândură. Repetați întregul proces cu prăjiturile rămase, folosind plăcile corespunzătoare și diferitele cantități de cremă de unt. Prăjiturile sunt acum gata să fie înghețate. Le puteți lăsa peste noapte, dacă este necesar, acoperite lejer cu folie alimentară. Acoperirea tortului cu glazură: veți avea nevoie de aproximativ 500g glazură pentru tortul de 15 cm, 1 kg pentru tortul de 23 cm și 1,7 kg pentru tortul de 30 cm. Pudrați suprafața de lucru cu zahăr glazură, frământați glazura până când este flexibilă, apoi folosiți sucitorul pentru a o rula într-un cerc suficient de mare pentru a acoperi părțile laterale și partea superioară a tortului, cu puțin rămas. Utilizați șir pentru a verifica dimensiunea. Folosiți sucitorul pentru a vă ajuta să ridicați glazura peste tort. Neteziți glazura din jurul tortului cu mâinile, ușurând-o peste margini și până la tablă. Apoi tăiați excesul cu un cuțit ascuțit, spălați cu fundul plăcii de tort. Neteziți orice semne cu apartamentele mâinilor, lustruind glazura până la o strălucire ușoară.După ce ați înghețat toate prăjiturile, acoperiți placa de bază groasă. Periați ușor cu apă fiartă răcită, apoi așezați glazura peste. Tăiați la marginea plăcii cu un cuțit (tind să fac asta ca și cum aș face o crustă de plăcintă, ținând placa în mâna stângă și cuțitul în dreapta), apoi lăsați placa și prăjiturile să se usuce peste noapte. Stivuirea prăjiturilor: diblurile, care sunt practic bețișoare de plastic, oferă stabilitate și rezistență prăjiturilor cu niveluri, iar blocurile de polistiren vă permit să adăugați un strat 'plutitor' de flori. Măsurând și tăind diblurile la aceeași lungime ca polistirenul, veți oferi o platformă uniformă pentru următorul tort pe care să stea, chiar dacă tortul de mai jos este puțin ciudat. Așezați manechinul de 15 cm central deasupra celui mai mare tort. Introduceți patru dintre dibluri în tort, în jurul exteriorului manechinului, într-o formă pătrată. Împingeți-le chiar în jos până când se întâlnesc placa de tort. Marcați cu un stilou unde vine partea superioară a manechinului. Scoateți cu grijă diblurile; apoi, folosind foarfece, marcați în jurul fiecărui diblu unde l-ați marcat. Fixați plasticul curat. Reintroduceți diblurile în găurile lor originale, cu capătul rotunjit în jos. Repetați procesul cu tortul de 23 cm și manechinul de 12 cm.Poziționați cel mai mare tort în mijlocul plăcii acoperite. Rulați o linie subțire de lipici în jurul plăcii de bază și fixați panglica în jurul acesteia. Fixați panglica în jurul fiecărui tort, folosind o pată de lipici pe panglică pentru a o fixa de ea însăși. Dacă mutați tortul într-un loc, puneți prăjiturile în cutiile lor acum. Faceți un mic kit de luat cu dvs. - lipici, foarfece etc. - doar în cazul în care trebuie să faceți din nou ceva. În ziua - stivuirea și decorarea tortului cu flori: am folosit hortensii - sunt frumoase, în sezon și puteți obține un efect dramatic cu relativ puține flori. În ziua respectivă, economisiți să puneți florile pe tort până cât mai târziu posibil.