Simplu tort de nunta eleganta

Simplu tort de nunta eleganta
O porție conține 231 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 90 și costă 1,53 USD pe porție. 226 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de gem de caise de borcan, panglică de satin m x 1 cm de cm, sfoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Nunta eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Segmente portocalii cu înghețată de fasole de vanilie – eleganță simplă, Cupcakes Simple De Nuntă, și Eleganță De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Pregătirea prăjiturilor: faceți rețeta de bază ușoară de tort cu vanilie (vezi 'merge bine cu'), urmând instrucțiunile de mai jos pentru fiecare nivel, apoi răciți și udați cu siropul. Prăjiturile pot fi înghețate înainte, fără glazură. Cu toate acestea, dacă le coaceți cu trei zile înainte de nuntă, tortul va fi bine până în ziua cea mare. Pentru nivelul inferior, triplați cantitățile pentru amestecul de tort de bază, apoi lingurați într-o formă de tort rotundă, de 30 cm, gata căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Coaceți timp de 2 ore 15 minute pe raftul din mijloc până când a crescut și a fost gătit ca înainte. În timp ce acest lucru gătește, alcătuiți un lot cvadruplu de sirop - acest lucru va fi suficient pentru toate cele trei prăjituri. Se răcește și se înmoaie tortul cu sirop ca înainte. Pentru nivelurile de mijloc și de sus, dublați cantitățile pentru amestecul de tort de bază, apoi lingurați-l în cutii de tort de 15 cm și 23 cm, umplând fiecare până la aproximativ două treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Coaceți-le împreună pe raftul din mijloc, scoțând tortul mic după 1 oră 15 minute și lăsând tortul mai mare să gătească timp de 1 oră 30 de minute în total. Dacă știți că cuptorul dvs. are puncte fierbinți, mutați rapid prăjiturile după 50 de minute. Se răcește și se înmoaie cu sirop ca înainte. Stratificați și acoperiți prăjiturile: faceți crema de unt ca în rețeta de bază. Veți avea nevoie de 5 x cantitate de bază - aceasta este o mulțime, așa că împărțiți cantitățile cântărite în două înainte de a începe să amestecați. Poate că ți-a mai rămas ceva, dar mai bine prea mult decât prea puțin. Cântăriți crema de unt - veți avea nevoie de aproximativ 400g pentru tortul de 15 cm, 600g pentru tortul de 23 cm și 1,3 kg pentru tortul de 30 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Întindeți puțină cremă de unt peste placa de tort de 15 cm. Nivelați partea superioară a tortului dacă aveți nevoie, apoi ridicați tortul de 15 cm pe el. Împărțiți în trei folosind un cuțit de pâine. Îmi place să marchez partea din față a tortului pe fiecare strat înainte de a o ridica, folosind scobitori, astfel încât să o pot reasambla exact în modul corect. Scoateți prima treime de sus (care a fost partea de jos a tortului) și puneți-o deoparte. Tăiați cu grijă stratul de mijloc și lăsați-l deoparte. O foaie de copt plată sau un dispozitiv de ridicare a tortului poate fi foarte util aici pentru a glisa straturile de tort și apoi înapoi unul pe celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cuțit De PâineCuțit De Pâine
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
5
Întindeți un strat de cremă de unt peste tortul de pe tablă. Întoarceți stratul din mijloc, aliniați marcajele scobitorii, apoi întindeți un alt strat de cremă de unt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
6
Adăugați puțină gem, dacă doriți, punctându-l, apoi răspândind uniform. Completați cu ultima bucată de tort, apoi îndepărtați orice firimituri de pe sau în jurul tortului. Acum periați întregul tort cu un strat subțire de gem de caise. Acest lucru ar trebui să vă împiedice să obțineți prea multe firimituri în crema de unt. Așezați întregul tort pe o foaie mare de pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
GemGem
7
Întindeți restul de cremă de unt, începând cu vârful, apoi neteziți-l și vâsliți-l în jurul părților laterale și în jos până la scândură. Repetați întregul proces cu prăjiturile rămase, folosind plăcile corespunzătoare și diferitele cantități de cremă de unt. Prăjiturile sunt acum gata să fie înghețate. Le puteți lăsa peste noapte, dacă este necesar, acoperite lejer cu folie alimentară. Acoperirea tortului cu glazură: veți avea nevoie de aproximativ 500g glazură pentru tortul de 15 cm, 1 kg pentru tortul de 23 cm și 1,7 kg pentru tortul de 30 cm. Pudrați suprafața de lucru cu zahăr glazură, frământați glazura până când este flexibilă, apoi folosiți sucitorul pentru a o rula într-un cerc suficient de mare pentru a acoperi părțile laterale și partea superioară a tortului, cu puțin rămas. Utilizați șir pentru a verifica dimensiunea. Folosiți sucitorul pentru a vă ajuta să ridicați glazura peste tort. Neteziți glazura din jurul tortului cu mâinile, ușurând-o peste margini și până la tablă. Apoi tăiați excesul cu un cuțit ascuțit, spălați cu fundul plăcii de tort. Neteziți orice semne cu apartamentele mâinilor, lustruind glazura până la o strălucire ușoară.După ce ați înghețat toate prăjiturile, acoperiți placa de bază groasă. Periați ușor cu apă fiartă răcită, apoi așezați glazura peste. Tăiați la marginea plăcii cu un cuțit (tind să fac asta ca și cum aș face o crustă de plăcintă, ținând placa în mâna stângă și cuțitul în dreapta), apoi lăsați placa și prăjiturile să se usuce peste noapte. Stivuirea prăjiturilor: diblurile, care sunt practic bețișoare de plastic, oferă stabilitate și rezistență prăjiturilor cu niveluri, iar blocurile de polistiren vă permit să adăugați un strat 'plutitor' de flori. Măsurând și tăind diblurile la aceeași lungime ca polistirenul, veți oferi o platformă uniformă pentru următorul tort pe care să stea, chiar dacă tortul de mai jos este puțin ciudat. Așezați manechinul de 15 cm central deasupra celui mai mare tort. Introduceți patru dintre dibluri în tort, în jurul exteriorului manechinului, într-o formă pătrată. Împingeți-le chiar în jos până când se întâlnesc placa de tort. Marcați cu un stilou unde vine partea superioară a manechinului. Scoateți cu grijă diblurile; apoi, folosind foarfece, marcați în jurul fiecărui diblu unde l-ați marcat. Fixați plasticul curat. Reintroduceți diblurile în găurile lor originale, cu capătul rotunjit în jos. Repetați procesul cu tortul de 23 cm și manechinul de 12 cm.Poziționați cel mai mare tort în mijlocul plăcii acoperite. Rulați o linie subțire de lipici în jurul plăcii de bază și fixați panglica în jurul acesteia. Fixați panglica în jurul fiecărui tort, folosind o pată de lipici pe panglică pentru a o fixa de ea însăși. Dacă mutați tortul într-un loc, puneți prăjiturile în cutiile lor acum. Faceți un mic kit de luat cu dvs. - lipici, foarfece etc. - doar în cazul în care trebuie să faceți din nou ceva. În ziua - stivuirea și decorarea tortului cu flori: am folosit hortensii - sunt frumoase, în sezon și puteți obține un efect dramatic cu relativ puține flori. În ziua respectivă, economisiți să puneți florile pe tort până cât mai târziu posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1
Tăiați tortul, într-o grilă, mai degrabă decât în pene. Ar trebui să puteți obține 50 de porții din tortul mare, 30 de la mijloc și 12 de sus, atunci când sunt tăiate în bucăți de 2,5 x 5 cm.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții90
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista