Sigur.Gem de banane cu căpșuni JELL

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că asigurați-vă.Jell căpșuni banane gem o încercare. O porție conține 5375 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $13.88 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, pectină de fructe sure-jell și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Capsuni Jell-O.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte și săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine înainte de umplere.
Tăiați și zdrobiți bine căpșunile, câte un strat pe rând. Măsurați exact 3-1 / 4 căni de căpșuni preparate în saucepot de 6 sau 8 litri. Mash banane bine. Măsurați exact 1-1 / 2 căni de banane preparate în căpșuni în saucepot. Se amestecă sucul de lămâie.
Se amestecă pectina în fructe în saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea, dacă doriți. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant.
Se amestecă rapid tot zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă rapid în borcane pregătite, umplându-se până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci; adăugați apă clocotită dacă este necesar. Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 minute.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacului cu degetul. (Dacă capacul revine, capacul nu este sigilat și este necesară refrigerarea.)