Sichuan Peppercorn Creveți
Sichuan Peppercorn creveți este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 397 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ancho chile, ulei de susan chile, coajă de creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sichuan Peppercorn Creveți, Sichuan Peppercorn & 5 Spice Incrustate Carne De Porc, și Cina în seara asta: pui cu pastă de boabe de piper Sichuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți boabele de piper la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde; lasa sa se raceasca.
Transferați boabele de piper într-un mortar sau râșniță de condimente și măcinați-le într-o pulbere.
Puneți creveții într-un castron, aruncați cu 1 linguriță de boabe de piper măcinate și condimentați cu sare.
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei vegetal.
Se adaugă creveții și se prăjește la foc moderat până aproape fierte, 4 minute.
Transferați pe o farfurie.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei vegetal în tigaie.
Adăugați scallions tocate, usturoi, jalapeos și chile și gătiți la foc moderat, amestecând, până când scallions și usturoiul se înmoaie, 5 minute.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de boabe de piper măcinat și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați creveții și sucul de lămâie și amestecați până când creveții sunt doar fierți, 1 minut. Se condimentează cu sare și se transferă într-un castron.
Garnisiți cu scallionul feliat, stropiți cu uleiul de chile și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.