Shoturi de mazăre răcite cu Crab picant
Shoturile de mazăre răcite cu Crab picant sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 15 porții. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, frunze de mentă, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Shoturi de mazăre răcite cu Crab picant, Fotografii Picante De Supă De Roșii, și Supă răcită de porumb și Crab sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Amestecați mazărea și bulionul de legume într-un blender până se omogenizează. Scoateți capacul și, cu motorul pornit, turnați uleiul într-un flux constant pentru a emulsiona amestecul.
Se adaugă sucul de lămâie, apoi se răcește la frigider timp de 1 oră.
Pentru a face crabul picant, bateți uleiul de canola, pasta de chili și sucul de lămâie împreună într-un castron. Îndoiți carnea de crab și menta și condimentați cu un vârf de sare. Umpleți căni de espresso sau sake, aproximativ 3/4 pline, cu supa de mazăre răcită.
Încingeți focurile de mazăre cu o lingură generoasă de crab picant și serviți imediat.