Shortcut Shortcake
Shortcut Shortcake durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 285 de calorii, 4 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 2,25 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită pandișpan umplut cu cremă, lapte, topping de carton și căpșuni suplimentare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cu un scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt MISS SHORTCAKE DONUTS (STRAWBERRY SHORTCAKE), Shortcut Minestrone și Strawberry Shortcut.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Lăsați să stea timp de 2 minute sau până se înmoaie; pus deoparte. Tăiați pandișpanul în jumătate pe lungime; puneți umplutura în sus într-un 13 inchi neuns. x 9-in. farfurie.
Întindeți budincă deasupra.
Aranjați căpșunile feliate peste budincă.
Întindeți toppingul bătut peste fructe de pădure. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră înainte de tăiere.
Ornați cu jumătăți de căpșuni dacă doriți. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Shortcake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.