Shortcakes de ananas prăjite cu scorțișoară frișcă
Shortcakes ananas prăjită cu scorțișoară frisca este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 438 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, scorțișoară, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Shortcakes de ananas prăjite cu scorțișoară frișcă, Ananas prăjit cu frișcă, și Ananas prăjit cu vanilie cu frișcă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o foaie de copt cu margini, întoarceți ananasul în unt și zahăr brun până când este acoperit.
Răspândiți într-un singur strat. Prăjiți, întorcându-vă după cum este necesar, până când fructele s-au înmuiat și încep să se rumenească, aproximativ 10 minute. Pune tort pe o altă foaie de copt și pâine prăjită în cuptor până la cald, aproximativ 5 minute.
Combinați smântâna, zahărul granulat și scorțișoara într-un bol mediu de amestecare și bateți cu biciul până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute.
Puneți 1 felie de tort pe fiecare farfurie de desert. Tort de top cu ananas, folosind jumătate.
Stropiți cu sucuri de prăjire și dollop cu frisca. Repetați straturile și partea de sus cu o stropire de menta.