Shortcakes de afine-migdale cu CR Aproximme fra aprox. che
Nevoie de o desert vegetarian? Shortcakes de afine-migdale cu CR Aproxumme fra fra ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 565 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de sare kosher, unt, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Shortcakes de afine-migdale cu CR Aproximme fra aprox. che, Shortcakes parfumate cu rubarbă și vanilie cu căpșuni cu cremă de ghimbir Fraiche, și Cheesecake Cu Fructe De Mare Si Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți migdalele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 6 minute, până când sunt ușor aurii și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Tapetați o foaie mare de copt cu pergament. Într-un castron mediu, bateți făina universală cu făina de migdale, făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și 1/4 cană de zahăr. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați scurtarea și untul rece până când seamănă cu mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați zeama și amestecați până când aluatul este umezit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată și bateți într-o rundă groasă de 1 inch. Folosind un tăietor de biscuiți de 3 inci, ștampilați 8 biscuiți, bătând resturile la loc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Transferați biscuiții pe foaia de copt și congelați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Ungeți blaturile biscuiților cu untul topit și presărați cu zahăr și sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
8
Coaceți aproximativ 18 minute, până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se lasă să stea până se răcește, 30 de minute.
10
Între timp, într-un alt castron mediu, aruncați afinele cu restul de 1/2 cană de zahăr, sucul de portocale și coaja.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Lăsați să stea până când zahărul este dizolvat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
12
Transferați 1 cană de afine într-un robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Răsturnați piureul în afinele din castron. Acoperiți și refrigerați.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Într-un alt castron mediu, folosind un mixer electric, bateți crme frache la viteză medie până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde. Folosind un cuțit zimțat, tăiați biscuiții pe jumătate orizontal și așezați jumătățile inferioare pe farfurii. Se acoperă cu o păpușă de crme frache, compotul de afine și câteva migdale prăjite. Acoperiți cu blaturile de biscuiți și serviți.