Shortcake cu Mascarpone și caise Brandied
Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 580 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, prăjituri individuale de burete de desert, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caise prăjite cu Mascarpone și fistic, Brânză La Grătar Cu Mascarpone, Caise Și Ciocolată, și Smochine sau caise umplute cu Mascarpone cu Amaretto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați brânza mascarpone pentru a slăbi.
Adăugați jumătate dintr-un recipient de topping bătut, extract de migdale, sare și coajă de lămâie. Se amestecă pentru a combina.
Umpleți fiecare tort de burete cu amestec de brânză. Într-o cratiță mică la foc mare, combinați siropul de caise rezervat și brandy, reduceți până la grosime.
Adăugați jumătăți de caise. Puneți amestecul de caise peste fiecare cozonac.
Garnisiți cu toppingul biciuit rămas și șuvițele de migdale prăjite.
NOTĂ: Dacă nu sunt disponibile prăjituri cu burete, folosiți tort de lire feliat.