Shortcake Cu Căpșuni Fără Gluten
Nevoie de o desert fără gluten? Shortcake-ul cu căpșuni fără Gluten ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 346 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 132 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de praf de copt, lapte degresat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Încercați Milkshake sănătos cu căpșuni (fără gluten, fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi și proteine bogate!), Shortcake Cu Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați Fără Zahăr – Fără Gluten, și Shortcake cu căpșuni fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Bateți făina de orez, amidonul de porumb, făina de tapioca, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, guma de xantan și sarea împreună într-un castron; pus deoparte. Ungeți o foaie de copt sau acoperiți cu o foaie de hârtie pergament.
Bateți scurtarea și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând până se încorporează. Aruncați pe foaia de copt pregătită în 8 porții egale.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc pe fund, 10 până la 12 minute.
Scoateți și răciți pe un suport de sârmă la temperatura camerei.
Odată răcit, feliați fiecare shortcake în jumătate și așezați fiecare jumătate de jos pe o farfurie de desert. Împărțiți uniform căpșunile feliate pe fiecare shortcake și dollop cu toppingul biciuit.
Așezați blaturile shortcake pentru a servi.