Shortbread Cu Crustă De Zahăr Din Ciocolată-Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați pâinea scurtă cu crustă de zahăr cu ciocolată-cireșe. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 475 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, mini-bucăți de ciocolată semidulce, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shortbread De Cireșe De Ciocolată Albă, Shortbread De Cireșe Cu Ciocolată Albă, și Fursecuri Cu Ciocolată Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați zahăr pudră, bătând bine.
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând până se omogenizează bine. Se amestecă mini-bucăți de ciocolată, cireșe și vanilie.
Tapetați o tigaie pătrată de 8" cu folie de aluminiu, permițând foliei să se extindă peste marginile tigaiei. Ungeți ușor folia și presărați cu 1 lingură de zahăr granulat. Apăsați aluatul în tigaie.
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până devin aurii. Se răcește 30 de minute sau până se încălzește ușor în tigaie. Folosiți folie pentru a ridica ușor pâinea scurtă din tigaie.
Tăiați pâinea scurtă în pătrate de 1 " Folosind un cuțit ascuțit.
Rulați pătrate de pâine scurtă în 1/2 cană de zahăr granulat.