Cuscus și pui glazurat
Cuscusul și puiul glazurat este un lactate gratuit rețetă cu 2 porții. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 409 calorii, 31g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Un amestec de conserve de caise, bulion de pui mai puțin sodiu, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Piept de pui glazurat cu caise cu cuscus de migdale, Piept de pui glazurat cu ananas cu pilaf de cuscus, și Somon glazurat cu cuscus.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți 4 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă după 2 minute.
Combinați conservele și oțetul într-un bol; adăugați pui. Păstrați cald.
Adăugați bulion în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; adăugați caise. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute. Se amestecă treptat cuscusul; top cu amestec de pui.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Cuscus de puf cu o furculiță.