Shortbread
Shortbread necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 292 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, zahăr decorativ, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca un desert ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Jam Shortbread, Shortbread, și Shortbread.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 325 F și ungeți ușor o formă rotundă de tort de 8 inci.
Puneți untul într-un castron mediu și folosiți un mixer manual pentru a bate până se omogenizează.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina. Apăsați în partea de jos a tigaiei pregătite, netezind suprafața cu vârful degetelor și răciți timp de 10 minute la frigider.
Presărați generos cu zahărul verde și coaceți timp de 15 minute, până când se rumenesc. În timp ce este încă cald, tăiați în 16 pene cu vârful unui cuțit.
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate din tigaie.
Ridicarea capacului pe făină de auto-creștere
Irlandezii folosesc adesea făină de auto-creștere pentru coacere, deși este mult mai puțin frecventă în SUA. Dacă urmați o rețetă dintr-o carte sau un site irlandez care solicită făină auto-crescătoare, multe diagrame americane de substituție vă vor spune să înlocuiți 1 cană de făină universală plus 1 linguriță praf de copt. Nu face asta! Este mult prea multă praf de copt și vei ajunge cu o prăjitură sau biscuiți care au gust de aluminiu sărat. O proporție mult mai bună este 1 linguriță praf de copt pentru fiecare 2 căni de făină universală.
Din mâncare Irlandeză reală de David Bowers, (c) Editura Skyhorse 2012 pentru Editura