Sherry Chicken Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry de pui Sherry. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.3 pe portie. Acest curs principal are 605 calorii, 34G de proteine, și 39G de grăsime per portie. 40 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți bouillon de vită, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Sherry ' s Chicken, curry de pui andhra - kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), și Pui cu sos de soia Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Înveliți puiul cu amidon de porumb și puneți-l în tigaie cu usturoi, ceapă, sare și piper.
Adăugați sherry și bouillon de vită și lăsați lichidul să se reducă puțin.
Se amestecă untul de arahide și pudra de curry și se adaugă apă pentru a acoperi; adăugați ghimbir, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 30 de minute, apoi amestecați în cele din urmă laptele de nucă de cocos și serviți fierbinte.