Shamrock Shake lui Joe

Shamrock Shake lui Joe
Shake Shamrock lui Joe este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 5 minute. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați colorant alimentar, lapte, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Shamrock Shake, Shamrock shake, și Shamrock Shake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați înghețata, laptele, colorantul alimentar și extractul de mentă într-un blender. Puree până la neted; se toarnă în pahare pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista