Shallot tatins cu brânză de capră
Shallot tatins cu brânză de capră necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 602 calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, zahăr auriu, jurnal de brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Brânză De Capră Și Pâine Prăjită, Shallot tarte tatin cu brânză de capră, și Cartofi piure de șalotă caramelizată și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 90C / convențional 110c / gaz . Înjumătățiți roșiile prune pe lungime și așezați-le, cu partea tăiată în sus, într-o formă mică de prăjire superficială. Se prelinge peste 2-3 linguri de ulei, apoi se împrăștie cu frunzele de cimbru și puțin condiment. Prăjiți aproximativ 45 de minute până când roșiile se înmoaie puțin, dar păstrează totuși o formă bună.
Îndepărtați și răciți, lingând peste unele dintre sucurile de prăjire.
În timp ce roșiile se prăjesc, albiți șalotele în apă clocotită timp de aproximativ o jumătate de minut, apoi scurgeți și răciți sub apă curentă rece. Îndepărtați pielea și tăiați capetele rădăcinii. De asemenea, îndepărtați orice piele interioară dură și tăiați șalotele mai mari în jumătate, astfel încât toate să aibă aproximativ aceeași dimensiune.
Încălziți toate, cu excepția a 1 lingură de ulei rămas într-o tigaie mare și aruncați șalotele, amestecând pentru a acoperi uleiul. Saut la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când devin fragede și încep să devină de culoare aurie mijlocie.
Adăugați rozmarinul, condimentați și gătiți încă 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Presărați zahărul și 2 lingurițe de apă într-o tigaie mai mică și lăsați să stea aproximativ 3 minute.
Puneți tigaia la foc mic, agitând ocazional pentru a amesteca zahărul topit și amestecând ușor. Când tot zahărul s-a dizolvat, ridicați focul și gătiți până la maro auriu.
Se ia de pe foc și se amestecă mai întâi untul și apoi oțetul. Aveți grijă, deoarece acest lucru ar putea scuipa puțin, ar trebui să rămâneți cu un sirop frumos. Aruncați șalotele și roșiile și amestecați ușor pentru a acoperi.
Acum stați opt ramekine de 150 ml pe o foaie de copt metalică.
Scurgeți șalotele și roșiile într-o strecurătoare, salvând siropul, apoi împărțiți-le între ramekine și lăsați-le deoparte să se răcească.
Tăiați patiseria în 4 bucăți alungite pe o scândură ușor făinată.
Rulați fiecare foarte subțire, apoi tăiați două discuri de 9-10 cm din fiecare piesă (discurile ar trebui să fie cu aproximativ 1 cm mai mari decât diametrul ramekinelor). Ridicați fiecare bucată și apăsați ușor marginile între vârful degetelor pentru a face patiseria mai subțire. Nu înțepați.
Așezați un disc de patiserie deasupra fiecărui ramekin, apoi puneți marginile patiseriei în interior, între roșii și șalotă și părțile laterale ale vaselor, folosind mânerul unei lingurițe pentru a ajuta. Apăsați ușor în jos. (Tartele pot fi acum răcite până la 24 de ore până când sunt gata de coacere.)
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Coaceți aproximativ 18-20 de minute până când blaturile de patiserie sunt crocante și maronii mijlocii.
Scoateți și răciți timp de 5 minute (zahărul va fi foarte fierbinte altfel). Între timp, reîncălziți ușor siropul rezervat din roșii și șalotă cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Slăbiți marginile de patiserie cu un cuțit mic și ridicați cu grijă fiecare ramekin pe o farfurie mică.
Tăiați brânza de capră în 8 felii subțiri (aruncând capetele de coajă), scufundând cuțitul într-o cană de apă fierbinte între fiecare felie. Puneți o felie deasupra fiecărui tatin, stropiți peste siropul cald și garnisiți cu frunze mici de busuioc.