Shallot tatins cu brânză de capră

Shallot tatins cu brânză de capră
Shallot tatins cu brânză de capră necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 602 calorii, 8g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, zahăr auriu, jurnal de brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Brânză De Capră Și Pâine Prăjită, Shallot tarte tatin cu brânză de capră, și Cartofi piure de șalotă caramelizată și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 90C / convențional 110c / gaz . Înjumătățiți roșiile prune pe lungime și așezați-le, cu partea tăiată în sus, într-o formă mică de prăjire superficială. Se prelinge peste 2-3 linguri de ulei, apoi se împrăștie cu frunzele de cimbru și puțin condiment. Prăjiți aproximativ 45 de minute până când roșiile se înmoaie puțin, dar păstrează totuși o formă bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Îndepărtați și răciți, lingând peste unele dintre sucurile de prăjire.
3
În timp ce roșiile se prăjesc, albiți șalotele în apă clocotită timp de aproximativ o jumătate de minut, apoi scurgeți și răciți sub apă curentă rece. Îndepărtați pielea și tăiați capetele rădăcinii. De asemenea, îndepărtați orice piele interioară dură și tăiați șalotele mai mari în jumătate, astfel încât toate să aibă aproximativ aceeași dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Încălziți toate, cu excepția a 1 lingură de ulei rămas într-o tigaie mare și aruncați șalotele, amestecând pentru a acoperi uleiul. Saut la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când devin fragede și încep să devină de culoare aurie mijlocie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați rozmarinul, condimentați și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Presărați zahărul și 2 lingurițe de apă într-o tigaie mai mică și lăsați să stea aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Puneți tigaia la foc mic, agitând ocazional pentru a amesteca zahărul topit și amestecând ușor. Când tot zahărul s-a dizolvat, ridicați focul și gătiți până la maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se ia de pe foc și se amestecă mai întâi untul și apoi oțetul. Aveți grijă, deoarece acest lucru ar putea scuipa puțin, ar trebui să rămâneți cu un sirop frumos. Aruncați șalotele și roșiile și amestecați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
10
Acum stați opt ramekine de 150 ml pe o foaie de copt metalică.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Scurgeți șalotele și roșiile într-o strecurătoare, salvând siropul, apoi împărțiți-le între ramekine și lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Tăiați patiseria în 4 bucăți alungite pe o scândură ușor făinată.
13
Rulați fiecare foarte subțire, apoi tăiați două discuri de 9-10 cm din fiecare piesă (discurile ar trebui să fie cu aproximativ 1 cm mai mari decât diametrul ramekinelor). Ridicați fiecare bucată și apăsați ușor marginile între vârful degetelor pentru a face patiseria mai subțire. Nu înțepați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
14
Așezați un disc de patiserie deasupra fiecărui ramekin, apoi puneți marginile patiseriei în interior, între roșii și șalotă și părțile laterale ale vaselor, folosind mânerul unei lingurițe pentru a ajuta. Apăsați ușor în jos. (Tartele pot fi acum răcite până la 24 de ore până când sunt gata de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
16
Coaceți aproximativ 18-20 de minute până când blaturile de patiserie sunt crocante și maronii mijlocii.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
17
Scoateți și răciți timp de 5 minute (zahărul va fi foarte fierbinte altfel). Între timp, reîncălziți ușor siropul rezervat din roșii și șalotă cu restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
18
Slăbiți marginile de patiserie cu un cuțit mic și ridicați cu grijă fiecare ramekin pe o farfurie mică.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
19
Tăiați brânza de capră în 8 felii subțiri (aruncând capetele de coajă), scufundând cuțitul într-o cană de apă fierbinte între fiecare felie. Puneți o felie deasupra fiecărui tatin, stropiți peste siropul cald și garnisiți cu frunze mici de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Brânză De CaprăBrânză De Capră
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
20
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista