Shakshuka
Shakshuka ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 323 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boia de ardei, sos marinara cu sodiu inferior, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați SHAKSHUKA, Shakshuka, și Shakshuka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ardei grași, ceapă și sare; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde. Se amestecă sosul marinara și ardeiul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 5 minute.
Formați 4 indentări (2 inci) în sos, folosind spatele unei linguri. Crăpați ouăle, 1 la un moment dat, într-o ceașcă mică de cremă și alunecați ușor în fiecare indentare. Acoperiți și gătiți 6 minute sau până când ouăle sunt gata.
Împărțiți orezul în mod egal între 4 boluri puțin adânci. Se amestecă uniform amestecul de ouă peste orez și se presară cu busuioc și brânză.