Shakshuka

Shakshuka
Shakshuka ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 323 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boia de ardei, sos marinara cu sodiu inferior, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați SHAKSHUKA, Shakshuka, și Shakshuka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ardei grași, ceapă și sare; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde. Se amestecă sosul marinara și ardeiul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Formați 4 indentări (2 inci) în sos, folosind spatele unei linguri. Crăpați ouăle, 1 la un moment dat, într-o ceașcă mică de cremă și alunecați ușor în fiecare indentare. Acoperiți și gătiți 6 minute sau până când ouăle sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Împărțiți orezul în mod egal între 4 boluri puțin adânci. Se amestecă uniform amestecul de ouă peste orez și se presară cu busuioc și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista