Sfeclă în sos de portocale

Sfeclă în sos de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sfecla în sos de portocale. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sfeclă, amidon de porumb, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă în sos de portocale / caise, Sfeclă în sos dulce de portocale, și Sfeclă ușoară în sos de portocale dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 25-30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge și se răcește ușor. Curățați și feliați; așezați într-un castron de servire și păstrați-l la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și piperul; se amestecă sucul de portocale până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc; se amestecă felii de portocală dacă se dorește și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
5
Se toarnă peste sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista