Sfeclă în sos de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sfecla în sos de portocale. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sfeclă, amidon de porumb, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă în sos de portocale / caise, Sfeclă în sos dulce de portocale, și Sfeclă ușoară în sos de portocale dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 25-30 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se răcește ușor. Curățați și feliați; așezați într-un castron de servire și păstrați-l la cald.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și piperul; se amestecă sucul de portocale până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă felii de portocală dacă se dorește și se curăță.