Sfeclă roșie condimentată și chutney portocaliu

Sfeclă roșie condimentată și chutney portocaliu
Sfeclă roșie condimentată și chutney portocaliu este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru $10.13 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2027 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat auriu, ceapă, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 959 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un condiment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chutney De Mere Cu Sfeclă Portocalie Condimentată, Chutney de sfeclă roșie și ghimbir, și Chutney De Sfeclă Roșie, Ghimbir Și Afine.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de conservare sau cea mai mare cratiță, amestecați bine toate ingredientele. Aduceți la foc mic, apoi gătiți timp de 1 oră, amestecând ocazional, până când chutney-ul este gros și sfecla roșie fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
În timp ce chutney-ul gătește, pregătește-ți borcanele trecând printr-o spălare scurtă la cald în mașina de spălat vase. Sau spălați bine cu mâna, apoi puneți-l într-un cuptor fierbinte pentru a steriliza timp de 10-15 minute. Odată ce chutney-ul este gata, lăsați-l să se așeze timp de 10 minute, apoi lingurați cu grijă în borcane și sigilați cât este încă fierbinte. Îl puteți mânca imediat, dar va fi și mai bine după o lună. Se va păstra până la 6 luni într-un loc răcoros și întunecat. Odată deschis, refrigerați și mâncați în termen de 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista