Sfeclă prăjită ' n ' Dulciuri
Sfecla prăjită ' n ' Sweets ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 93 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, pudră de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Sfeclă Prăjită, Sfeclă Prăjită, și Sfeclă Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un castron, aruncați sfecla cu 1/2 lingură de ulei de măsline pentru a acoperi.
Se întinde într-un singur strat pe o foaie de copt.
Amestecați restul de 2 linguri de ulei de măsline, praf de usturoi, sare, piper și zahăr într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Așezați cartofii dulci și ceapa în pungă. Sigilați punga și agitați pentru a acoperi legumele cu amestecul de ulei.
Coaceți sfecla 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Se amestecă amestecul de cartofi dulci cu sfecla de pe foaia de copt. Continuați să coaceți 45 de minute, amestecând după 20 de minute, până când toate legumele sunt fragede.