Sfeclă prăjită, ceapă și salată de portocale

Sfeclă prăjită, ceapă și salată de portocale
Sfeclă prăjită, ceapă și salată de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți suc de portocale, ulei de măsline, ulei de alune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită și ceapă roșie, Salată de sfeclă prăjită cu năut și ceapă roșie, și Salată de roșii, sfeclă prăjită și ceapă murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați tulpinile și cozile de pe sfeclă. Nu coaja. Tapetați fundul unei tigaie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Așezați sfecla în tigaie și aruncați-le cu jumătate din uleiul de măsline, sare și piper. Prăjiți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Tăiați ambele capete de pe ceapa perlată. Apoi aruncați-le cu uleiul de măsline rămas și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
5
Adăugați ceapa perlată în sfeclă și prăjiți încă 15 minute, până când sfecla și ceapa sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
6
Cojiți și îndepărtați membranele din portocale cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Tăiați portocalele pe jumătate pe lungime și apoi transversal în felii subțiri. Semănați feliile, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
8
Cojiți și sferturiți sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
9
Așezați sfecla pe un platou mare. Topiți sfecla cu bucățile de portocale. Împrăștiați ceapa prăjită în jurul bătăilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
10
Într-un castron mediu, combinați uleiul de alune, coriandrul și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De AluneUlei De Alune
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Se amestecă până se combină bine și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Stropiți pansamentul deasupra și presărați coriandru, alune prăjite și brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
AluneAlune
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
13
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista