Sfeclă prăjită, ceapă și salată de portocale
Sfeclă prăjită, ceapă și salată de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți suc de portocale, ulei de măsline, ulei de alune și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită și ceapă roșie, Salată de sfeclă prăjită cu năut și ceapă roșie, și Salată de roșii, sfeclă prăjită și ceapă murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați tulpinile și cozile de pe sfeclă. Nu coaja. Tapetați fundul unei tigaie cu folie.
Așezați sfecla în tigaie și aruncați-le cu jumătate din uleiul de măsline, sare și piper. Prăjiți timp de 25 de minute.
Tăiați ambele capete de pe ceapa perlată. Apoi aruncați-le cu uleiul de măsline rămas și sare și piper.
Adăugați ceapa perlată în sfeclă și prăjiți încă 15 minute, până când sfecla și ceapa sunt fragede.
Cojiți și îndepărtați membranele din portocale cu un cuțit ascuțit.
Tăiați portocalele pe jumătate pe lungime și apoi transversal în felii subțiri. Semănați feliile, dacă este necesar.
Cojiți și sferturiți sfecla.
Așezați sfecla pe un platou mare. Topiți sfecla cu bucățile de portocale. Împrăștiați ceapa prăjită în jurul bătăilor.
Într-un castron mediu, combinați uleiul de alune, coriandrul și sucul de portocale.
Se amestecă până se combină bine și se condimentează cu sare și piper.
Stropiți pansamentul deasupra și presărați coriandru, alune prăjite și brânză rasă.