Sfeclă murată cu anason stelat

Sfeclă murată cu anason stelat
Sfecla murată cu anason stelat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 301 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sfeclă cu diametru, vin, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată De Anason Stelat Și Scorțișoară, și Biscuiți cu anason stelat.

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile verzi din sfeclă, lăsând atașate 1 inch de tulpini (nu tăiați capătul rădăcinii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
2
Așezați sfecla într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inci. Se fierbe până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
4
Scurgeți și clătiți sub apă rece pentru a se răci. Curățați și tăiați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
5
Tăiați în sferturi. Împachetați într-un borcan curat și fierbinte de 1 litru.
6
Între timp, aduceți oțetul și ingredientele rămase la fiert într-o cratiță mică la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă siropul să se absoarbă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
8
Scoateți anasonul stelat din sirop și reveniți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
SiropSirop
9
Se toarnă sirop peste sfeclă, lăsând spațiu de 1/2 inch deasupra. Agitați pentru a disloca orice buzunare de aer. Ștergeți janta, sigilați și procesați borcanul într-o baie de apă clocotită timp de 30 de minute. Lăsați cel puțin o săptămână să murăm înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuraturiMuraturi
SfeclăSfeclă
SiropSirop
ApăApă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Revista