Sfeclă marinată cu melasă de rodie și pepite prăjite

Sfeclă marinată cu melasă de rodie și pepite prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla marinată cu melasă de rodie și Pepita prăjită. Această rețetă servește 8. O porție conține 135 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți melasă de rodie, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pepite Picante Prăjite, Tartă de mere Caramel cu Pepita prăjită, și Hummus de Butternut prăjit cu pepite prăjite.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare plină cu trei sferturi cu apă rece și adăugați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Presărați apa generos cu sare kosher. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul și se fierbe ușor până când sfecla este fragedă atunci când este străpunsă cu vârful unui cuțit, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Se scurge și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
4
Cojiți sfecla "ștergând" pielea cu un prosop de bucătărie. Tăiați părțile dure ale vârfurilor și fundului cu un cuțit mic și tăiați fiecare sfeclă în 6 până la 8 pene, ca niște pene de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați sfecla într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Bateți împreună oțetul de cidru, oțetul balsamic, melasa de rodie, zahărul brun și sarea de mare și piperul după gust într-un alt bol până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați sfecla și aruncați bine pentru a acoperi. Marinați la frigider timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Când este gata de servit, adăugați uleiul de măsline și amestecați pentru a acoperi sfecla. Gust pentru condimente, adăugând mai multă sare de mare și piper, dacă este necesar. Top cu pepitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista