Sfeclă marinată cu melasă de rodie și pepite prăjite

Sfeclă marinată cu melasă de rodie și pepite prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla marinată cu melasă de rodie și Pepita prăjită. Această rețetă servește 8. O porție conține 135 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți melasă de rodie, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pepite Picante Prăjite, Tartă de mere Caramel cu Pepita prăjită, și Hummus de Butternut prăjit cu pepite prăjite.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare plină cu trei sferturi cu apă rece și adăugați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Presărați apa generos cu sare kosher. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul și se fierbe ușor până când sfecla este fragedă atunci când este străpunsă cu vârful unui cuțit, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se scurge și se lasă să se răcească aproximativ 10 minute.
4
Cojiți sfecla "ștergând" pielea cu un prosop de bucătărie. Tăiați părțile dure ale vârfurilor și fundului cu un cuțit mic și tăiați fiecare sfeclă în 6 până la 8 pene, ca niște pene de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați sfecla într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți împreună oțetul de cidru, oțetul balsamic, melasa de rodie, zahărul brun și sarea de mare și piperul după gust într-un alt bol până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
UmărUmăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați sfecla și aruncați bine pentru a acoperi. Marinați la frigider timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Când este gata de servit, adăugați uleiul de măsline și amestecați pentru a acoperi sfecla. Gust pentru condimente, adăugând mai multă sare de mare și piper, dacă este necesar. Top cu pepitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista