Sfeclă Feliată Subțire Cu Portocale De Sânge Și Năsturel
Sfecla feliată subțire cu portocale de sânge și năsturel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin roșu, năsturel, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată Farro cu portocale de sânge, Kumquats, sfeclă și Avocado, Dovlecel Feliat Subțire, și La Galbi (coaste scurte pentru grătar tăiate subțire) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Așezați sfecla într-o tigaie; stropiți cu 1/2 lingură de ulei și presărați cu un vârf de sare. Aruncați pentru a combina.
Se toarnă apa în tigaie și se acoperă bine cu folie. Gatiti pana cand sfecla este usor perforata cu varful unui cutit, aproximativ 45 de minute.