Sfeclă De Rață

Sfeclă De Rață
Sfecla de rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 6421 calorii, 161G de proteine, și 545g de grăsime per portie. Pentru $26.71 pe portie, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Duck Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze), și Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și Meringue-Berry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru chipsurile de sfeclă: Preîncălziți cuptorul la 150 de grade F (sau la cald). Linia 1 foaie de copt cu prosoape de hârtie și încă 2 tigăi cu silpats sau hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De SfeclăChipsuri De Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Tăiați capătul sfeclei. Cojiți sfecla, păstrându-și forma rotundă pentru a face chipsuri rotunde. Feliați în runde subțiri de hârtie folosind un cuțit sau mandolină, ajustând setarea, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Într-o cratiță medie, combinați oțetul, 1 cană de apă și zahărul și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați sfecla și fierbeți timp de 1 până la 2 minute pentru a se înmuia ușor și a le aromatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
5
Scoateți de pe foc și lăsați sfecla să stea în lichid timp de 5 până la 10 minute, pentru a se răci ușor. (Sfecla poate fi preparată până în acest moment la frigider timp de până la o săptămână în lichid, înainte de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
6
Folosind o lingură pliată, transferați sfecla în tigaia căptușită cu prosop pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Așezați feliile de sfeclă pe foile de copt căptușite cu silpat. Feliile pot fi aproape una de cealaltă, dar nu trebuie să atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Se introduce în cuptorul încălzit pentru a se usca timp de 10 până la 12 ore sau până când este crocant și uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Scoateți chipsurile din cuptor și, folosind o mică spatulă offset, transferați-le într-un suport de răcire. Odată răcite, chipsurile pot fi depozitate într-un recipient etanș până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Pentru rață: întoarceți pielea pieptului de rață în jos. Cu un cuțit ascuțit, faceți o tăietură pe lungimea osului Central, doar pentru ao rupe. Bateți lama peste oase doar pentru a le rupe ușor; nu tăiați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Rață întreagăRață întreagă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
11
Tăierea oaselor și lăsarea sânului pe ele va împiedica carnea să se micșoreze și să se onduleze pe măsură ce gătește. Condimentează pieptul de rață cu sare, piper și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
12
Într-o tigaie mare, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Așezați pieptul în tigaie, cu pielea în jos și gătiți încet, reglând focul dacă este necesar, timp de aproximativ 10 minute sau până se rumenesc. Când este rumenit, scoateți pieptul din tigaie și așezați-l pe o tăietură. Separați carnea de sân de os. Tăiați carcasa în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Adăugați oasele tocate în uleiul rămas în tigaie, creșteți căldura și sotati până când oasele sunt rumenite bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se adaugă șalotele și se sotează aproximativ 2 minute sau până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
3
Adăugați usturoiul, sfecla tăiată cubulețe, 1 linguriță de zahăr și oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Se toarnă vinul roșu în tigaie și se aduce la foc mic, răzuind fundul pentru a îndepărta toate bucățile rumenite. Se fierbe la foc mic timp de 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se scoate de pe foc și se strecoară.
6
Presărați sânii cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
7
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie suficient de mare pentru a ține sânul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați pielea sânilor cu fața în jos în tigaie, așezați o oală mică grea deasupra sânului pentru a o Cântări și gătiți timp de aproximativ 4 minute pentru a croi pielea.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Scoateți din căldură.
10
Chiar înainte de servire, rotiți untul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
11
Tăiați pieptul de rață în jumătate. Dacă serviți 4 persoane, tăiați fiecare jumătate de sân în 2 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
12
Așezați rața pe farfuriile de servire; lingurați sosul în lateral, garnisiți cu un cip beat și presărați rața cu fleur de sel și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Fleur De SelFleur De Sel
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Rață întreagăRață întreagă
13
Serviți chipsurile de sfeclă rămase pe lateral, cu beaucoup de LOVE.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De SfeclăChipsuri De Sfeclă

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(1/4 inch) sfecla decojite cubulete, (aproximativ 2 mediu)(1/4 inch) sfecla decojite cubulete, (aproximativ 2 mediu)283Nuci de orice fel (tocate)sfeclă medie (aproximativ fiecare)sfeclă medie (aproximativ fiecare)2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin roșu uscat, cum ar fi Point Noir sau Syrahvin roșu uscat, cum ar fi Point Noir sau Syrah2(poate fi sau trece)busuioc rupt sau tocat (10 până la 12 frunze)busuioc rupt sau tocat (10 până la 12 frunze)2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăFleur de selFleur de sel2cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți11 kilogram de dovlecel,colorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți0(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată3kilogramerață muscovy (picioare separate, păstrați pentru o altă dată)rață muscovy (picioare separate, păstrați pentru o altă dată)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare de mare finăSare de mare fină1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă eșalotă cubulete (aproximativ 4)ceapă eșalotă cubulete (aproximativ 4)11 kilogram de dovlecel,Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt nesăratunt nesărat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 cerc de tort de carton (6 inchi)1 cerc de tort de carton (6 inchi)
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista