Sfeclă de aur, verdeață și Torta de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 319 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați spanac, unt, sfeclă aurie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta, Supă de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă, și Cartofi și verde Torta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti crusta, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați făina, 3/4 linguriță piper și 1/2 linguriță sare într-un castron mare; se taie în unt și se scurtează cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Adăugați treptat apă cu gheață, câte 1 lingură odată; aruncați cu o furculiță până când amestecul de făină este doar umed. Împărțiți aluatul în 3 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Apă
Unt
Piper
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Rulați o porție într-o bilă (aproximativ 5 uncii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
4
Combinați restul de 2 porții; rulați într-o minge mai mare (aproximativ 9 uncii). Apăsați ușor fiecare porție într-un cerc de 5 inci pe folie de plastic. Acoperiți cu folie de plastic suplimentară. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Îndepărtați verdeața din sfeclă; aruncați tulpinile. Tăiați verdeața; pune deoparte. Înfășurați sfecla și cartofii în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Verzii
Sfeclă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți cartofii la 425 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți sfecla la 425 timp de 1 oră și 20 de minute sau până se înmoaie. Se răcește complet. Reduceți temperatura cuptorului la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Curățați și feliați sfecla și cartofii în runde groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sfeclă
10
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
11
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
12
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
13
Adăugați verdeață de sfeclă, spanac, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; saut 8 minute sau până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Verde
Spanac
Piper
Sare
14
Puneți amestecul de spanac într-un castron mare. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Combinați ouăle și albușul de ou într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Rezervați 2 linguri amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
16
Adăugați restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și brânzeturile în castron, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Desfaceți și așezați o porție mai mare de aluat pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
18
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci. Apăsați aluatul în partea de jos și pe laturile de 2 inci în sus ale unei tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Aranjați jumătate de sfeclă și jumătate de cartofi peste aluat. Se acoperă cu jumătate de amestec de spanac și jumătate de amestec de brânză. Repetați straturile cu sfecla rămasă, cartofii, spanacul și amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cartofi
Spanac
Brânză
Sfeclă
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
19
Desfaceți și așezați o porție mai mică de aluat pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
20
Rulați aluatul într-un cerc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
21
Așezați aluatul peste umplutură; apăsați marginile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
22
Tăiați mai multe fante deasupra aluatului pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
23
Ungeți partea superioară a aluatului cu 2 linguri de amestec de ouă rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
24
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch