Sfeclă Chioggia cu vinetă de mentă de zmeură
Sfecla Chioggia cu vinaigretă de mentă de zmeură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 176 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ulei de măsline, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Sfeclă Chioggia prăjită cu Feta, Sfeclă Chioggia Prăjită Cu Sucuri De Nectarine Și Maghiran, și Sfeclă cu vinetă balsamică cremoasă și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți sfecla cu apă cu 1 inch într - o cratiță de 2 până la 3 litri și fierbeți până se înmoaie când este străpunsă în centru cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă curentă rece.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi alunecați și aruncați piei.
Tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inch.
În timp ce sfecla se gătește, amestecați împreună scallions, 2 linguri de oțet, suc de lămâie după gust, mentă, coajă, sare și piper într-un castron.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină.
Adăugați sfeclă caldă și aruncați cu vinetă și oțet și sare după gust.
Se servește cald sau ușor răcit.
* Uneori numite sfeclă de trestie de bomboane, chioggiile devin mai agresive ca aromă pe măsură ce îmbătrânesc, așa că căutați sfeclă relativ tânără, cu un diametru de 1 1/2 până la 2 inci.