Sfaturile savuroase de carne de vită cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de vită, ceapă, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 177 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Slow Cooker sfaturi de carne de vită și sos, Sfaturi de carne de vită cu aragaz lent și orez, și Slow-Aragaz Zesty Carne De Vită Italiană Sfaturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de vită într-un aragaz lent. Se amestecă crema de supă de ciuperci, amestecul de supă de ceapă uscată, ceapa, usturoiul, ciupercile cremini și ghimbirul într-un castron până se combină bine și se toarnă amestecul peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Ciuperci Crimini
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Acoperiți, setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 1 oră; reduceți aragazul la scăzut și gătiți încă 5 ore.