Sfaturi Savuroase De Carne De Vită Cu Aragaz Lent

Sfaturile savuroase de carne de vită cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de vită, ceapă, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 177 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Slow Cooker sfaturi de carne de vită și sos, Sfaturi de carne de vită cu aragaz lent și orez, și Slow-Aragaz Zesty Carne De Vită Italiană Sfaturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de vită într-un aragaz lent. Se amestecă crema de supă de ciuperci, amestecul de supă de ceapă uscată, ceapa, usturoiul, ciupercile cremini și ghimbirul într-un castron până se combină bine și se toarnă amestecul peste carnea de vită.
Acoperiți, setați aragazul lent la mare și gătiți timp de 1 oră; reduceți aragazul la scăzut și gătiți încă 5 ore.