Sfaturi Pentru Carne De Vită La Concha
La Concha carne de vită sfaturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,53 USD pe porție. O porție conține 600 calorii, 30g de proteine, și 39G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați toată făina, gălbenușul de ou, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sfaturi De Vită Îmbrăcate, Sfaturi de carne de vită pe cartofi, și Sfaturi de vită Cajun cu orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea roșie (clătită) într-o tigaie mare și acoperiți cu 5 căni de apă rece. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 2 1/2 ore. Cojiți cartoful, feliați-l și tăiați-l în bucăți mici. Strângeți sucul de lămâie peste cartof și condimentați cu sare.
Îndepărtați pielea argintie din filet. Îndepărtați foarte atent și aruncați semințele din chilisul serrano și tocați-le fin. Albiți roșiile în apă clocotită timp de 2 minute - cu o lingură pliată, îndepărtați și răciți - apoi îndepărtați pielea și aruncați semințele. Se spală, se usucă și se toacă fin cilantro. Cubați carnea în cuburi de 1 inch. Se toacă gălbenușul oului într-un amestec de firimituri.
Puneți o tigaie mare la foc mare și adăugați 1 lingură de unt clarificat. Unul câte unul picătură cuburile de carne în ea. Condimentează generos cu sare și piper negru.
Se presară 1 lingură de făină peste partea superioară a cărnii și se amestecă.
Turnați cele 2 uncii de suc de chili din cutie pe carne.
Adăugați ardeii tăiați fin. Se amestecă fasolea fierbinte și se adaugă 1 cană de apă rece. Treceți rapid lama cuțitului prin două dintre roșii și adăugați la carne. Umezeste cu 1/4 cana de vin rosu. Se amestecă din nou carnea. Uscați fâșiile de cartofi marinate de var pe un prosop de hârtie și adăugați amestecul de carne.
Adăugați mazărea. Umeziți din nou cu 1 uncie de vin roșu și reduceți căldura la minim. Puneți fasolea și bateți în unt și condimentați cu o linguriță de pudră de chili.
Tăiați restul de 6 uncii de roșii în bucăți mici și adăugați-le la fasole.
Turnați carnea pe un platou de servire și aranjați fasolea de-a lungul părții.
Presărați gălbenușul de ou tocat și cilantro deasupra și serviți.