Sfaturi de mușchi și ciuperci

Sfaturi de mușchi și ciuperci
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Sfaturile de mușchi și ciupercile ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 262 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,13 USD pe porție. 182 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de mușchi de vită, ciuperci, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este super. Rețete similare includ Sfaturi De Mușchi Cu Ciuperci, Sfaturi de mușchi cu legume, și Sfaturi Pentru Mușchi Dijon.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită în cuburi. Într-o tigaie mare la foc mediu/mare, încălziți uleiul de măsline și cubulețele de vită maro cu usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Adăugați ciupercile cu lichid, sos de roșii, sare, piper și vin roșu. Gatiti 30 de minute sau pana cand cuburile de vita sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați puțin mai mult vin în timp ce gătiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista