Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Sfaturile de mușchi și ciupercile ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 262 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,13 USD pe porție. 182 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de mușchi de vită, ciuperci, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este super. Rețete similare includ Sfaturi De Mușchi Cu Ciuperci, Sfaturi de mușchi cu legume, și Sfaturi Pentru Mușchi Dijon.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită în cuburi. Într-o tigaie mare la foc mediu/mare, încălziți uleiul de măsline și cubulețele de vită maro cu usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile cu lichid, sos de roșii, sare, piper și vin roșu. Gatiti 30 de minute sau pana cand cuburile de vita sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Semințe De Leuștean Pudră
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați puțin mai mult vin în timp ce gătiți, dacă doriți.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.