Sfat rapid: Brie la grătar cu miere și nuci pecan prăjite

Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de roată de brie, baghetă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 748 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de piersici la grătar cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și sirop Balsamic de miere, Pere la grătar, miere și Brie Crostini, și Brie la grătar cu smochine și miere de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor sau un cuptor cu prăjitor de pâine la 350 F.
Întindeți nucile pecan pe o foaie de copt și prăjiți-le până când sunt aromate, aproximativ 5 minute.
Încălziți presa panini la mediu-mare heat.In loturi, aranjați feliile de baghetă pe presa panini, închideți capacul și grătiți feliile până sunt prăjite, aproximativ 2 minute.
Așezați întreaga roată de Brie pe grătar, închideți capacul astfel încât să atingă brânza fără a o apăsa și grătiți brânza până începe să se topească (veți vedea că brânza începe să se apese și să se aplatizeze puțin), aproximativ 3 minute.Ridicați cu grijă Brie cu o spatulă și transferați-o pe o farfurie de servire.
Stropiți miere peste Brie, împrăștiați pecanele prăjite deasupra și serviți-o cu pâinea la grătar.