Sexy Creveți Scampi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați sexy Shrimp Scampi. Această rețetă servește 2. Acest fel principal are 319 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 473 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, usturoi, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți Scampi, și Creveți Scampi.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Aruncați creveții într-un castron cu uleiul de măsline, untul topit, usturoiul, sarea și piperul; se lasă deoparte 10 minute. Aranjați creveții într-un model circular într-o farfurie rotundă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când creveții sunt roz și fierți, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.