Seviche gătită Flash cu ciuperci și Avocado
Seviche-ul gătit cu ciuperci și Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 447 calorii, 31g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de creveți, pătrunjel cu frunze plate, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Seviche de creveți fumurii și Avocado, Seviche de ton Ahi cu Mango și Avocado, și Tacos de creveți și Avocado în stil Seviche.
Instrucțiuni
Aduceți 2 cratițe medii cu apă sărată la fierbere puternică.
Adăugați calmarul în 1 cratiță și creveții în cealaltă și fierbeți până la fiert, aproximativ 1 minut pentru calmar și 3 minute pentru creveți.
Scurgeți calmarul și creveții și transferați imediat într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci.
Se scurge din nou și se usucă.
Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie cu uleiul de arahide, pătrunjelul, coriandrul, usturoiul și jalapeo.
Adăugați ciupercile, creveții și calmarul. Se condimentează cu sare și piper și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 10 minute.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile. Strângeți sucul din membrane peste seviche răcit.
Aranjați secțiunile portocalii și pene de avocado în jurul marginii unui platou. Folosind o lingură cu fante, întindeți seviche-ul în centru. Puneți o parte din marinată peste portocale și avocado și serviți imediat.