Semilune ușoare de pui la grătar

Semilune ușoare de pui la grătar
Semilunele ușoare de pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 258 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sos de grătar, fâșii de piept de pui, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până la frigider semiluna cina role ai putea urma acest curs principal cu Tarte Crocante Cu Mere Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Semilune De Pui Cremoase Rapide Și Ușoare, Cea mai bună marinată de pui la grătar, și Pui Cheddar la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit. Separați aluatul în 8 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați 1 fâșie de piept de pui pe fiecare triunghi; se acoperă cu sos și aproximativ 1 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BrânzăBrânză
SosSos
3
Rollup vag ca regia pe poate.
4
Așezați pe foaia cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Coaceți 14 până la 16 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista