Semilune Umplute Cu Carne De Vită

Semilune Umplute Cu Carne De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Semilunele umplute cu carne de vită. Această rețetă face 32 de porții cu 66 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 690 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, brânză cheddar, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare sunt Pui Umplute Semilune, Semilune Umplute Cu Pui Cremos, și Semilune Cu Unt De Usturoi Umplute Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă brânza, gustul murat, sarea, pudra de chili, piperul și zahărul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gust De MurăturiGust De Murături
Praf De ChiliPraf De Chili
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Desfaceți aluatul semilună și separați-l în triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Tăiați fiecare pe jumătate pe lungime, formând două triunghiuri.
4
Așezați 1 lingură de amestec de vită de-a lungul capătului larg al fiecărui triunghi; rulați cu grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
5
Așezați punctul în jos cu 2 inci. în afară pe foi de copt negreșite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se coace la 375 la 12-14 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista