Semilune Parmezan
Semilunele de parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 36 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, amestecați, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Semilune De Nuci, Cel Mai Bun Vreodată Cina Crescents, și Semilune De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425.
Se amestecă Bisquick și apă rece până se formează aluat moale; bate energic 30 de secunde. Întoarceți-vă pe suprafața bine prăfuită cu Bisquick. Rola ușor în Bisquick pentru a acoperi; forma în minge. Îngenuncheat de 10 ori.
Rola sau pat în cerc de 12 inch.
Se întinde cu unt; se presară cu brânză.
Rulați, începând de la marginile rotunjite.
Așezați rulourile, cu punctele dedesubt, pe foaia de cookie-uri unsuroase; curbați ușor.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.