Semilune de migdale II
Almond Crescents II este un hor d ' oeuvre care servește 72. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. Un amestec de scurtare, zahăr de cofetărie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 7%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Semilune De Migdale, Semilune De Migdale, și Semilune De Migdale.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună scurtarea, untul și migdalele. Cerneti faina si sarea.
Se răcește aluatul până se întărește.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (170 grade C).
Rulați aluatul cu mâinile în lungimi de 3 inci, creion gros. Formați în semilune pe foaia de copt negrasă.
Coaceți până se rumenesc ușor - aproximativ 16 minute. Se răcește pe tigaie
În timp ce este încă ușor cald, înmuiați cu grijă într-un amestec de zahăr de cofetărie și scorțișoară. Acestea sunt cookie-uri extrem de fragile-manipulați cu grijă!
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.